Verschillende soorten bier30 April 2022

Samen met Specktakel gaan we een nieuw avontuur aan

We gaan gebruik maken van uKeg, op tafel krijg u dan uw eigen 4 liter bier die u naar hartelust van delen met vrienden, bekenden of minder bekenden.
Uiteraard is straks ook het nieuwe Specktakel bier te proeven in een gewoon flesje.
Als u nu denkt, hee.. dat is iets voor mijn bedrijf neem dan contact op voor de mogelijkheden, wij staan u graag te woord.6 Augustus 2021

Kerk van het Vliegend Spaghetti Monster - bier proeverij

6 augustus 2021 is de eerste online FSM bierproeverij, v.a. 18:00 u. Met een Speciaal biertje ,Wit, Bock, Oud-Hollands en een Rare vogel/FSM-bier speciaal gebrouwen voor de Kerk van het Vliegend Spaghetti Monster!

De bierproeverij is inclusief Oud-Hollands snoep. Dit zorgt voor een verrassende combinatie met het bier.27 Oktober 2020

Cafè Lennons - WitbierLennon's is een gezellig cafè op de bekende Dijk in Volendam waar de jeugd en de oudere jongere uitgaan.

Met regelmatig live-optredens, kwaliteitsmuziek van blijvende en hedendaagse popsongs, de inrichting, het Lennon's team en de gemoedelijke huiskamersfeer maken iedere uitgaansavond tot een tijdloos feestje.

Of Lennon's overdag, met zijn prachtige uitzicht over het IJsselmeer. Hier voelt iedereen zich thuis.
Op de achtergrond draait een legendarische song:
There are places I'll remember...
Cafè Lennon's is er een van.3 Oktober 2020

General Redbeard - General redbeerThe band your mother warned you about. Some bands focus on their music while others concentrate on their performance. General Redbeard does both. Solid hard rock with a high level of energy. A band that gives it all, from the first second to the last chord, every single time!

21 juni 2020

Vaderdag actie - Jongwijs.nlWie is de stoerste en liefste (o)pa van de Zaanstreek? Sonora Dodd werd in 1909 de 'moeder' van vaderdag. Hoe? Door verhalen over haar geweldige vader te verspreiden. Die traditie blazen we vanuit Jongwijs graag nieuw leven in! Doe je mee? In 5 minuten is dat gepiept. En wie weet win je voor je o(pa) tot het einde van 2020 elke vrijdag (of andere dag) een heerlijk Zaans biertje, gebrouwen door Jongwijs' favoriete brouwer Arthur Breuring. Benen omhoog!

Resultaat:
 

 

13 juni 2020

Badhuis Leidsebuurt Haarlem

Na een doorslaand succus om tijden de Corona toch geld te verdienen hebben ze bij het Buurthuis een actie gehouden.
2 biertjes van de brouwerij en een pakket met nog wat ander bier.

2 juni 2020

Pinkster 3 actie - Jongwijs.nlMet een versgebrouwen biertje van Westzaner Arthur van Brouwerij 't Uurtje, een smaakvol bierbostelbroodje en chocolate chip muffins van Banket Bakker Bas, een bokkig kaasje van de Westzaanse Zuivelboerderij en een pittige Gazpacho van chefkok Sylvester van Westrop?
Dan ben je net te laat. We hebben namelijk net de laatste aanmelding geregistreerd en gaan nu volop aan het brouwen en bakken, kazen en koken om de kakelverse proeverijtjes op 2 juni voor alle aanmelders beschikbaar te maken.

1 juni 2020

Bar Wolkers weer open

 

Eindelijk, na weken geen mensen te mogen ontvangen kunnen we de tent weer open gooien. Uiteraard met de 1.5 meter in het achterhoofd. Terras kan weer lekker open met mooi weer. Kom alleen een biertje of een ander drankje drinken.

17 mei 2020

Oud Hollands recept uit 1860Uit de catacomben van het Haarlems Bier archief, recept uit 1860, origneel geschreven met een leuk details over het weer. Een beetje een eigen twist aangegeven want het recept verteld neit hoeveel hop erbij moet. Het recept bevat Pilsmout en speltmout.

|